Vágólapra másolva!
Blake Griffin újabb heteket lesz kénytelen kihagyni, a Los Angeles Clippers sztárjának eltört a keze, amikor többször is megütötte az NBA-ben szereplő klub szertárosát egy torontói mérkőzés előtt. 

Blake Griffin és a felszerelésmenedzser, Matias Testi a klubhoz közeli források szerint jó barátok, ezért is fordulhatott elő, hogy együtt mentek el vacsorázni Torontóban (korábban állítólag nyaralni is együtt jártak), a Raptors elleni NBA-mérkőzés előtt.

Az étteremben aztán hangos szóváltás alakult ki köztük, és a játékos megütötte Testit. A szertáros felállt, és kiment az étteremből,

de Griffin utána ment, és az utcán is ütlegelte tovább,

míg a férfi olyan súlyos sérüléseket nem szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani. A Clippers mindkettőjüket hazaküldte Torontóból.

Chris Paul gartulál Blake Griffinnek (jobbra) Forrás: AFP/Getty/Ezra Shaw

A december 26 óta sérült Griffinnek is meg kellett röntgenezni a kezét, és kiderült, hogy kézfejében eltört egy csont, így hiába térhetett volna hamarosan vissza, most újabb heteket kell kihagynia a törés miatt. A klubvezetés az NBA bevonásával nyomoz az ügyben, hamarosan nyilvánosságra hozzák az eredményt és a várható büntetéseket.

[via Guardian]

Mindent egy helyen az Eb-ről