Lehetnek nézők a férfi kézilabda-vb meccsein

Handball World Cup 2019 / Main Round / Croatia - Germany 21-22. 26th Men's Handball World Championship Germany Champion Ship merry jersey enthusiasm national jersey cheering international IHF gents jubilation handballWM19 national cheers PLAYER internatio
final jubilation Fabian WIEDE (GER). Main round Group I, Croatia (CRO) - Germany (GER) 21-22, at 21.01.2019 in Koeln / Germany. Handball World Cup 2019, from 10.01. - 27.01.2019 in Germany / Denmark. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Korlátozott számban nézők is lehetnek a januári, egyiptomi rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság mérkőzésein.

A TASZSZ orosz hírügynökség a nemzetközi sportági szövetségre (IHF) hivatkozva adott hírt róla, hogy a koronavírus-járvány közepette is beengedik majd a szurkolókat a meccsekre, bár az arénák nem lehetnek tele.

Kiemelték: a jelenlegi helyzet szerint a lelátói helyek harminc százalékát tölthetik meg nézőkkel.

A 32 csapatos tornán a doppingügyekben elmarasztalt Oroszország is részt vesz, de a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) múlt heti ítélete nyomán életbe lépett szankciók miatt nem használhatja sem a nemzeti lobogót, sem az orosz himnuszt.

A világbajnokságot január 13. és 31. között rendezik Egyiptomban. A magyar csapat a gízai A csoportban január 15-én a Zöld-foki Köztársaság, 17-én Uruguay, 19-én pedig Németország válogatottjával találkozik. A csoportok első három helyezettje jut a középdöntőbe, ahol négy hatos csoportban játszanak a résztvevők. A középdöntő-csoportok első két-két helyezettje jut a negyeddöntőbe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!