Vágólapra másolva!
Az ausztrál ligarögbi-bajnokság (NRL) egyik sztárjátékosának, Jarryd Hayne-nek börtönbe kell vonulnia, miután az ausztrál bíróság bűnösnek találta szexuális erőszak miatt.

A Sydney Downing Center kerületi bíróság hétnapos tárgyalása után az esküdtszéknek három napba telt, hogy meghozza az ítéletet Jarryd Hayne ügyében - derült ki a Nzherald oldaláról.

A sztárjátékos nem vallotta bűnösnek magát, és tagadta, hogy megerőszakolta volna a 26 éves nőt Newcastle külvárosában 2018 szeptemberében. A nő az első vallomásában elmondta, hogy ő visszautasította a rögbijátékos szexuális ajánlatát. A sztárra már egy taxi várt a lakás bejáratánál, de nem akart elindulni.

- nyilatkozta a nevét elhallgatni kívánó nő.

Jarryd Hayne-re börtön vár majd Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images/Ezra Shaw

A nő szerint nem akart vele beszélgetni, csak szexelni. Hayne alkoholt is ivott, és az üres üveget a leveles szekrényén hagyta. Bement a nő hálószobájába, és befeküdt az ágyába.

A nőt erőszakkal csókolgatni kezdte, és a fejét a párnába nyomta. A nő szerint az egész gyors és erőszakos volt, nem is tudja pontosan felidézni, hogyan történt az eset.

Másnap reggel a megerőszakolt nő egy ötvendolláros bankjegyet talált az íróasztalon. A nő üzenetet is írt a férfinak, amiben leírta, hogy nagyon fájt neki az eset, de Hayne csak annyit írt vissza, hogy menjen el orvoshoz holnap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!