Vágólapra másolva!
A WNBA-ben szereplő Indiana Fever a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2021-re is nyitott szerződést írt alá Határ Bernadettel, a Sopron Basket és a magyar válogatott centerével. 

Határ már tavaly is szerződést kapott az Indiana Fevertől, de a bokaműtétje és a világjárvány miatt nem utazhatott el az Egyesült Államokba, ezért a szerződését felfüggesztették.

A 208 centis kosárlabdázó azonban ismét meghívást kapott az észak-amerikai női profiligában szereplő Indiana Feverhez, így az edzőtáborában mutathatja meg tudását. A szerződés részleteit a klub nem hozta nyilvánosságra.

"Örülünk, hogy Határ Bernadett csatlakozhat hozzánk az edzőtáborban. Rengeteg nemzetközi tapasztalatot gyüjtött Magyarország legjobb női klubcsapatában, valamint a magyar válogatottban. Sokoldalú játékos, aki támadó és védekező képességeinek köszönhetően nagyon hasznos tagja lesz a Fevernek." - mondta Marianne Stanley vezetőedző.

Határ Bernadett idén a bajnokságban 10 mérkőzésen 17.7 perc alatt 9.1 pontot, 4.5 lepattanót és 0.5 gólpasszt átlagol. Az Euroligában a bourges-i buborékban tudott pályára lépni, akkor a két meccsen 17.5 perc alatt 6.5 pontot, 3.5 lepattanót ás 0.5 gólpasszt átlagolt.

Mindent egy helyen az Eb-ről