Óriási botránnyal kezdődött el a férfi kosárlabda Európa-bajnokság - videó

"Future cab" - charging station exclusively for e-taxis energy Horizontal ECONOMY TRAFFIC
13 June 2022, Hamburg: An e-taxi stands at a fast-charging station for cabs at the Eidelstedt S-Bahn station. As part of the "Future Taxi" program, the City of Hamburg is working with more than 30 private and public partners to promote the conversion of Hamburg's cab fleet to electric drive. To this end, at least 40 more e-taxi stands are to be built. Photo: Marcus Brandt/dpa (Photo by MARCUS BRANDT / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Botránnyal és káosszal kezdődött el a férfi kosárlabda Európa-bajnokság kölni csoportja. A szlovén játékosok kis híján lekésték saját meccsüket és nem ők voltak a hibásak.

Az Európa-bajnokság németországi helyszínén, Kölnben az összes résztvevő csapatot ugyanabban a szállodában helyezték el. A szlovén együttes a litvánok elleni összecsapásra ment volna ki a csarnokba, de nem jött értük a csapatbusz. Az idő haladt, s végül a szlovén játékosok kénytelenek voltax taxikat hívni és azzal jutottak el a csarnokba.

Ez sem volt azonban egyszerű, mert a szállodával szembeni taxiállomáson egyetlen kocsi sem várakozott. Végül aztán sikerült megoldani a helyzetet.

Az NBA-ban, a Chicago Bulls együttesében játszó Goran Dragic a Twitteren posztolt erről. Azt írta, hogy ami történt, még viccnek is rossz, ez egy Európa-bajnokságon nem fordulhatna elő.

Mike Tobey, a szlovén csapat másik tagja egy videót is közzétett a botrányos esetről:

A szlovénokat végül nem zavarta meg az incidens és 92-85-re győztek Litvánia ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!