A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bánhidi Bence kislánya a tv-t puszilgatta, miközben a kézisztár nyilatkozott - videó

BÁNHIDI Bence ARCKIFEJEZÉS kiabál Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY
München, 2024. január 14. Bánhidi Bence a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság Szerbia - Magyarország mérkőzésén a müncheni Olympiahalléban 2024. január 14-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Szerdán este a magyar férfi kézilabda-válogatott a francia csapat ellen lejátszotta utolsó középdöntős mérkőzését a németországi Európa-bajnokságon. A meccs után Bánhidi Bence, a magyar csapat legeredményesebb játékosa nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt, a kislánya addig a televízió képernyője előtt követte édesapja minden rezdülését, és hihetetlenül imádnivalóan reagált a kézijátékos felvillanására.

A 2022 márciusában született Bella amikor meglátta édesapját nyilatkozni, elkezdte simogatni a televízió képernyőjét, ezután pedig folyamatosan puszikat osztogatott a tv-nek.

@banhidibence27#daddysdaugther#mydaughter#mydaughterismyworld#love#nekedbe#nekedbelegyen#familyiseverything#familyisthefirst♬ Another Love: Piano with Rain - Andy Morris

A magyar csapat rengeteg felejthetetlen percet szerzett nekünk ezen az Európa-bajnokságon, de egész biztosan ez is megmarad majd az emlékezetes pillanatok között.

A vereség ellenére a mieink történelmet írhatnak, ugyanis pénteken az ötödik helyért játszhat a kontinenstornán, és ha legyőzik a szlovénokat, megjavítják eddigi legjobb Eb-szereplésüket, az 1998-as hatodik helyezést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!