Vágólapra másolva!
27 évesen meghalt Aurimasz Cibasz litván kosárlabdázó, aki 66 métert zuhant egy épület tetejéről.

A 27 éves kosárlabdázó péntek este Olaszországban, egy genovai szórakozóhelyen bulizott a barátaival, azonban pár pohár italt követően nézeteltérésébe keveredett néhány helyi törzsvendéggel. A The Sun azt írja, hogy a Cibaszt a biztonsági emberek kikísérték a klubból, ekkor látták őt utoljára.

Néhány órával később, szombat reggel egy döbbent járókelő vette észre a holttestét az utcán, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A litván kosaras minden bizonnyal 66 métert zuhant a halála előtt, miután kirúgták a szórakozóhelyről. Az ügyészség nyomoz a halála ügyében, a rendőrség pedig tanulmányozza a környékbeli kamerák felvételeit, mellett pedig tanúkat hallgatnak ki, hogy kiderüljön, baleset vagy emberölés történt-e.

A rendőrség nem zárja ki, hogy Aurimasz Cibaszt megölték
Fotó: Jam Press

A rendőrség az eset után annyit közölt, hogy a 27 éves Cibasz valószínűleg alkoholos befolyásoltság alatt veszítette el az egyensúlyát, és lezuhant az épület tetejéről. 

Az ügyészség elrendelte a sportoló holttestének boncolását, hogy segítsen megállapítani, hogy magától zuhant-e le vagy pedig lökték.

A litván Aurimasz Cibasz állítólag egy barátjánál szállt meg, aki a kosárlabdacsapatnak, a Basket Sestri együttesének a tagja. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről