A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
Vágólapra másolva!
A magyar férfi kézilabda-válogatott egy utolsó pillanatban kapott gólnak köszönhetően 26-25-ös vereséget szenvedett Norvégia ellen. A norvégok győztes gólja előtt Imre Bence nagy helyzetet hagyott ki, ám kiderült, nem csak ezen múlott a drámai vereség.

Fantasztikusan játszott a férfi kéziválogatott Norvégia ellen, Chema Rodríguez együttese a félidőben még vezetett, és az utolsó percben is közel állt a győzelemhez, ám ennek ellenére 26-25-re kikapott. Lékai Máté egyenlítését követően Imre Bence egyedül törhetett kapura, de Torbjörn Bergerud kapus védeni tudott, majd Alexandre Blonz két másodperccel a vége előtt belőtte a meccset eldöntő gólt.

IMG_6864
A magyar válogatott drámai körülmények között veszített Norvégia ellen
Fotó: Csudai Sándor -  Origo

A mérkőzés végén azonban nem Imre Bence hibázott a legnagyobbat, hanem Ilic Zoran, aki a fejét fogta a kihagyott ziccer után, így nem koncentrált eléggé a védekezésre, amit a norvégok kegyetlenül megbüntettek - számolt be róla a Mandiner.

Igazából meg sem tudok szólalni. Óriási küzdelem volt a pályán, nagyon kevés góllal, nagyszerű kapusteljesítményekkel, látszott, hogy mindkét csapat beleadott mindent. A végén kihagytunk egy ziccert, aztán érthetetlenül nem zártunk vissza a balszélsőre. 

De ilyen a kézilabda, ez van. Nagyon szoros volt mindkét félidő. Alaposan felkészültünk a norvégokra, és lehet, hogy nem a legszebb kézilabda volt, de mindkét csapat mindent beleadott, óriásit küzdöttünk, és tényleg nyerni szerettünk volna" - nyilatkozta Lékai Máté a meccs után.

A mérkőzés utolsó, drámai jeleneteit a linkre kattintva lehet megtekinteni.

A magyar válogatott az utolsó két csoportmeccsén előbb augusztus 2-án 9 órától Dánia, majd augusztus 4-én 16 órától a címvédő Franciaország ellen lép pályára.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!