Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A Ferencváros női kézilabdacsapatának magyar válogatott kapusa, Böde-Bíró Blanka meghosszabbította szerződését a bajnok és kupagyőztes klubbal.

Böde-Bíró Blanka hosszabbított a Fradival

"A keret tovább erősödik, kiváló játékosok csatlakoznak hozzánk, és szeretnénk megfelelni az elvárásoknak. 

Szeretnénk megőrizni az idén elhódított két kupát, a Bajnokok Ligájában pedig újra átélnénk a négyes döntő jelentette élményt" -

írta meg az MTI, mit mondott kedden az FTC honlapján az olimpiai kvótás magyar válogatott kapusa.

Böde-Bíró 2016-ban Vácról igazolt a Ferencvároshoz, és Szucsánszki Zita távozása óta ő tölti be a csapatkapitányi posztot. A kiváló kapus kétszeres magyar bajnoknak, háromszoros Magyar Kupa-győztesnek és egyszeres BL-ezüstérmesnek mondhatja magát.

"Boldog vagyok, hogy továbbra is a Ferencvárosnál maradhatok, hiszen aki ismer, tudja, mit jelent számomra ez a klub. Megtiszteltetés ide tartozni. 

Számos gyönyörű pillanatot élhettem már át, és biztos vagyok benne, hogy vár még rám jó néhány" - mondta Böde-Bíró.

A 29 éves kézilabdázó a magyar válogatott kulcsembereként várhatja a nyári párizsi olimpiát, a csapat június 23-án kezdi meg a felkészülést Telkiben, majd július 13-án Győrben a szlovénok, július 19-én pedig Stuttgartban a németek ellen vív felkészülési mérkőzést. Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány együttese az olimpiai tornát július 25-én kezdi a házigazda és címvédő franciákkal szemben. Később Brazília, Angola, Spanyolország és Hollandia lesz az ellenfél a csoportkörben.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről