Vágólapra másolva!
Úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött. Nos, hasonló dolog történt a két pehelysúlyú bokszoló, Marco Antonio Barrera és Erik Morales sajtótájékoztatóján Houstonban.

A két mexikói összecsapására - nem vb-címmérkőzés (március 2-án kerül sor Las Vegasban, de a szó) és pofonváltás már Houstonban bekövetkezett. Végül a biztonsági emberek választották szét a két kakaskodót.

A súlycsoport egyetlen veretlenje, a WBC-szervezet bajnoka, Morales kezdte a kekeckedést, mert gyávának minősítette a Hamedet verő Barrerát, aki visszavágott: "Miért nem mondod ezt a szemembe?"

A Barrerát már a kötelek között egyszer legyőző Morales spanyolul babaarcúnak titulálta ellenfelét, aki azt javasolta, azonnal rendezzék dolgukat. "Gyerünk" - riposztozott Morales, s itt is ott is, elcsattant egy-egy pofon, de a gorillák közbe léptek.

Valószínű, hogy a mostani sajtótájékoztatót beharangozó felvételeken látható utoljára egymás mellett a két harcos, mert Bob Arum a meccs promótere szerint nincs értelme kockáztatni, hogy a két mexikóit egymás közelébe engedjék, mert még a várva várt találkozó előtt kárt tesznek egymásban.

Thury Gábor

Korábban:

Barrera és Morales újra összecsap

Mindent egy helyen az Eb-ről