Vágólapra másolva!

BringaExpo vizes bajnokok vendégszereplésével

A BringaExpo szervezői nemcsak a megszállott kerékpárosokat várják március 28. és 30. között a budapesti Vasúttörténeti Parkba, hanem azokat is, akik csak azért pattannak nyeregbe, mert egyszerűen szeretik ezt az érzést. A háromnapos kiállításon a legújabb kétkerekű csodákat lehet megnézni és kipróbálni, de aki az idősebb, különleges darabokat szereti, az sem marad hoppon.

A kiállítást hagyományteremtő szándékkal hozták tető alá, idehaza első ízben rendeznek speciálisan a kerékpárokra és az ezzel kapcsolatos életmódra fókuszáló expót.

A háromnapos eseményen szinte az összes hazai kerékpár forgalmazó kiállít a 3000 négyzetméteres csarnokban, aki pedig a tavaszi bringás kirajzást spórolással akarja kezdeni, szintén megtalálja a számára csábító ajánlatokat. A régi idők szerelmesei különleges oldtimer bringákat csodálhatnak meg, a kihívásokat kedvelők dirt-, triál-, monocikli- és BMX-bemutatókat izgulhatnak végig

Akik pedig az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben, egy ezer négyzetméteres tesztcsarnokban tehetik próbára ügyességüket, és kipróbálhatják a kiállítók jónéhány termékét. Természetesen a bringázás családi élmény is lehet, ezért aztán a gyerekeknek is van terep a "száguldozásra". Őket ügyességi és KRESZ-pálya várja, de kisvasútra is szállhatnak és akár hajtányolhatnak is.

A BringaExpo egyben a Vasúttörténeti Park hivatalos szezonnyitó eseménye is, így a látogatók két legyet ütnek egy csapásra, azaz egy belépővel két rendezvényt is körbejárhatnak.

Március 28-án, a pénteki nyitónap keretében, 13 órakor két világklasszis "vizes" bajnok, a napokban Eb-aranyakat begyűjtő Cseh László és az olimpai bajnok vízipólós Kiss Gergely is nyeregbe pattannak, hogy ezúttal bringás ruhába öltözve egy ügyességi pályán összemérjék biciklis tudásukat.

Mindent egy helyen az Eb-ről