A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fury papa hordággyal fenyegeti Klicskót

Tyson Fury, Vlagyimir Klicsko, boksz
World heavyweight boxing champion Wladimir Klitschko (R) of Ukraine defends against Britain's Tyson Fury during their WBA, IBF, WBO and IBO title bout in Duesseldorf, western Germany, on November 28, 2015. Fury dethroned Klitschko in a 12round decision to become world heavyweight champion. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
Vágólapra másolva!
Tavaly novemberben, az év egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatva Tyson Fury legyőzte az uralkodó nehézsúlyú bajnok Vlagyimir Klicskót, és ezzel a súlycsoport első számú emberévé lépett elő. A címvédő Angliában szeretné a visszavágót.

A felek közötti visszavágó régóta lóg a levegőben, de félinformációkon és pletykákon kívül semmi konkrétum nem született az elmúlt négy hónapban. Tyson Fury apja, John feleslegesnek tartja az időhúzást, hiszen mindegy, hogy hol lesz a visszavágó, szerinte fia ismét kiüti majd Klicskót.

„Hagyjuk már Oroszországot, Amerikát vagy Németországot, az Egyesült Királyságban zajlik jelenleg a nehézsúlyú bokszélet. Sokáig itt is marad, hiszen senki sincs, aki a fiamat le tudná taszítani a trónról. Tyson az oroszlán barlangjába merészkedett, és onnan hozta el a bajnoki címeket, most Klicskónak kellene ugyanezt tennie. Mi mindent megtettünk, amit kértek tőlünk, így most jöjjön el hozzánk Angliába. A fiam sokáig világbajnok lesz, ha Vlagyimir mégis idemerészkedne, garantálom, hogy hordágyon hozzák majd le a ringből” – idézte John Furyt a Profiboksz.hu szakportál.

Tyson Fury és Vlagyimir Klicsko első meccse brit sikert hozott Forrás: AFP/Patrik Stollarz
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!