A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Djokovic sima győzelemmel kezdett a US Openen

Western & Southern Open - Day 9 SPORT TENNIS
NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 28: Novak Djokovic of Serbia gestures while playing Roberto Bautista Agut of Spain in their semifinal match during the Western & Southern Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on August 28, 2020 in the Queens borough of New York City. Matthew Stockman/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A világelső Novak Djokovic a papírformának megfelelően könnyed győzelemmel mutatkozott be a 140. amerikai nyílt teniszbajnokságon.

A hétfői nyitónapon a 18. Grand Slam-diadalára hajtó szerb sztár a bosnyák Damir Dzumhurral csapott össze, akit kevesebb, mint két óra alatt, három sima játszmában legyőzött 6:1, 6:4, 6:1-re.

Djokovichoz hasonlóan a negyedik kiemelt görög Sztefanosz Cicipasz és az ötödik helyen rangsorolt, német Alexander Zverev is sikerrel vette az első akadályt.

A 9. helyen rangsorolt argentin Diego Schwartzman kétszettes előnyről és két meccslabdáról kapott ki a brit Cameron Norrie-tól, csaknem négy óra alatt. A 16. kiemelt John Isnernek 52 ász is kevésnek bizonyult a szintén amerikai Steve Johnson ellen.

A negyedik kiemelt játékos szombaton kisebb sérülés miatt lépett vissza a Cincinnatiből New Yorkba áthelyezett torna döntőjétől, ez viszont nem zavarta hétfőn a US Openen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!