A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Nadal elindul a novemberi fedettpályás párizsi tornán

Rafael Nadal tenisz Roland Garros
Spain's Rafael Nadal celebrates after winning against Sebastian Korda of the US during their men's singles fourth round tennis match on Day 8 of The Roland Garros 2020 French Open tennis tournament in Paris on October 4, 2020. (Photo by Thomas SAMSON / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia nyílt teniszbajnokságon pályafutása 20. Grand Slam-sikerét arató Rafael Nadal bejelentette, hogy november elején elindul a Párizsban sorra kerülő ATP-tornán.

A 34 éves spanyol játékos a 13. Roland Garros-diadala után még azt nyilatkozta, nem tudja, hogy egyáltalán játszik-e még ebben az évben valahol, kedden azonban a közösségi médiafelületein közölte, hogy indul a francia fővárosban sorra kerülő viadalon.

Rafael Nadal elindul a novemberi fedettpályás párizsi tornán Forrás: AFP/Thomas Samson

A fedettpályás párizsi tornát november 2. és 8. között rendezik, az ATP-világbajnokságra pedig - amelyen az év legjobb nyolc játékosa vehet részt - november közepén kerül sor Londonban.

Nadal még soha nem nyerte meg a szezonzáró viadalt, ennek ellenére a Roland Garros után azt mondta, nem biztos abban, hogy ott lesz a versenyen. Ahogy elmondta, ezt a családjával és a szakmai csapatával kell majd megbeszélnie.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!