A tenisz botrányhőse megütött egy kisgyereket, majd olyat tett, amire senki sem számított - videó

tennis Horizontal
Australia's Nick Kyrgios looks on before playing with Australia's Thanasi Kokkinakis against Uruguay's Ariel Behar and Ecuador's Gonzalo Escobar during their men's doubles match on day seven of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 23, 2022. (Photo by Martin KEEP / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Nick Kyrgios nagyon elemében van a melbourne-i Australian Openen. A hazai pályán játszó fenegyerek mindent bevet a meccsein, de most visszafelé sült el az egyik akciója.

Volt már ronaldós gólöröm, és szurkoló söréből ivás, volt hihetetlen láb közötti ütés, majd jött a kiesés egyesben. Szerencsére van páros is az év első Grand Slam-tornáján, így a közönség nem marad Kyrgios-show nélkül. Csakhogy ezúttal félrement a poén: egy rontott szerva után teljes erőből beleütött a labdába, ami eltalált egy, a pályához viszonylag közel ülő kisfiút. Szegénynél persze rögtön eltört a mécses, és ez még Kyrgiosnak is sok volt, rögtön érezte, hogy túllőtt a célon, és gyorsan jóvá tette:

A meccset végül a Kyrgios, Kokkinakis páros nyerte Puetz és Venus ellen 7:5, 3:6, 6:3-ra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!