Ismét bevetette a már védjegyévé vált szellentést a legendás sznúkeres - videó

Ronnie O'Sullivan defeats Anthony Hamilton at 2020 Welsh Open 2020 Cardiff Snooker the United Kingdom UK Wales Welsh Open, sznúker
Ronnie O'Sullivan of England considers a shot to Anthony Hamilton of England at the third round of 2020 Welsh Open in Cardiff, the United Kingdom, 13 February 2020. Ronnie O'Sullivan of England defeated Anthony Hamilton of England with 4-2.
Vágólapra másolva!
Nem ez az első eset, hogy az asztal mellett állva begyújtott egy rakétát a sznúkerlegenda. Tavaly egy WST Pro Series meccsen esett meg vele, hogy nem tudta kontrollálni a testéből távozó gázokat, előtte pedig 2020-ban, az Észak-Ír Nyílt Bajnokságon járt hasonlóan.

A mostani eset azután történt, hogy nem jutott tovább a Bajnokok Ligájában, és régi riválisával, Ali Carterrel találkozott egy tét nélküli, levezető meccsen.

A rekorder, hétszeres világbajnok épp lövésre készült, amikor hangosan kieresztette a magából a feszültséget, majd hatalmas mosollyal nyugtázta a megkönnyebbülést. A játékvezető szerencsétlenségére épp O'Sullivan mögött állt, nem csoda, hogy nehezen tudta magát visszatartani. A játékos valósággal szárnyra kapott a váratlan bombának köszönhetően, és 3-0-ra legyőzte ellenfelét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!