A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Felfoghatatlan pénzért térhet vissza a ringbe Uszik ellen Tyson Fury

Tyson Fury v Tom Schwarz GettyImageRank2 Boxing - Sport USA Nevada Las Vegas Fighting Winning Photography Heavyweight MGM Grand Garden Arena Kenny Bayless Bob Arum Promoter Al Mitchell Tyson Fury PersonalityInQueue Thomas Schwartz Horizontal SPORT REFEREE
LAS VEGAS, NEVADA - JUNE 15: Tyson Fury (C) poses with boxing promoter Bob Arum (L) and referee Kenny Bayless after defeating Tom Schwarz during a heavyweight fight at MGM Grand Garden Arena on June 15, 2019 in Las Vegas, Nevada. Fury won with a second-round TKO. Steve Marcus/Getty Images/AFP (Photo by Steve Marcus / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az már az Anthony Joshua elleni második győzelme után biztossá vált, hogy a nehézsúlyban egy világbajnoki övön kívül az összeset birtokló ukrán Olekszandr Uszik már csak egy meccsre vágyik, mégpedig Tyson Fury ellen, akinél a maradék egy világbajnoki cím van.

Ami korábban lehetetlennek tűnt, az most viszonylag közel került, ugyanis Fury brit promótere, Frank Warren máris megerősítette, hogy mindkét fél szeretné, ha összejönne az évszázad meccse.

Az üggyel kapcsolatban megszólalt a korábbi bajnok, Amir Khan is, aki ma már a Khan Promotions ügyeivel foglalkozik. Khan szerint Joshua két menetre volt az Uszik elleni sikertől, és szerinte Tyson Fury lehet az, aki képes legyőzni az ukrán bokszolót.

Tyson Fury hihetetlen pénzért térhet vissza Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Steve Marcus

Fury-nek péntekig kell jeleznie, hogy mik a tervei a WBC felé, ugyanis áprilisi, Dillian Whyte elleni sikere után újabb visszavonulásról beszélt. A britek sztárja korábban elmondta, 500 millió fontért (240 milliárd Ft) lenne hajlandó visszatérni.

„Tyson meg fog küzdeni ezért a pénzért. Mindenki Szaúd-Arábia felé veszi az irányt a nagy csekkek miatt.

Beszéltem Fury-val pár napja, felajánlottam a segítségem a szervezésben. Szerintem nagyobbat szólna Joshua ellen egy meccs a Wembley-ben, arra rengetegen lennének kíváncsiak, de Uszik a világbajnok, így ennek a meccsnek kellene következnie és a címegyesítésnek" – mondta Khan, aki tudja, mennyi pénzt akar Fury, ezért már el is kezdett puhatolózni a szaúdi sejknél.

- írta közösségi oldalán Fury.

Az Uszik-Fury mérkőzésnek óriási lenne a tétje, ugyanis a győztes valamennyi nagy szervezet vb-övét birtokolná, azaz "vitathatatlan" világbajnokká válna. Legutóbb Lennox Lewis mondhatta ezt el magáról 1999-2000-ben, s eddig összesen öt vitathatatlan világbajnoka volt a nehézsúlynak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!