Kozák népviseletben énekelt a Joshua ellen készülő ukrán világbajnok az utolsó sajtótájékoztatón - videó

Ahead of Usyk - Joshua boxing match in Jeddah 2022,Anthony Joshua,August,British boxer,Jeddah,Joshua,Oleksandr Horizontal
JEDDAH, SAUDI ARABIA - AUGUST 17: Ukrainian boxer Oleksandr Usyk and British boxer Anthony Joshua (not seen) hold a press conference ahead of their boxing match to be held on August 20, in Jeddah, Saudi Arabia on August 17, 2022. Ayman Yaqoob / Anadolu Agency (Photo by Ayman Yaqoob / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Augusztus 20-án, szombaton csap össze másodszor a nehézsúly világbajnoki öveiért az ukrán Olekszandr Uszik és a brit Anthony Joshua.

Az utolsó sajtótájékoztatón a 32 éves Joshua elmondta, bármi történik, nem vonul vissza, akkor sem, ha ezúttal is ő hagyja el vesztesen a ringet, mint történt az a két sztár első meccsén.

Olekszandr Uszik jól megkomponálta a szaúdi belépőjét Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Ayman Yaqoob

A harcteret is megjárt, 35 éves ukrán legenda kozák harci népviseletben érkezett a dzsiddai eseményre, és hogy még tovább fokozza a pszichikai hadviselést, félelmetes frizurával és bajusszal készül az összecsapásra. Uszik még egy dalt is előadott a színpadon.

A mérkőzést és a gálát augusztus 20-án 19 órától élőben közvetíti a DAZN streaming szolgáltató.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!