Vágólapra másolva!
Motorbalesetben vesztette életét a 19 éves Puerto Ricó-i zsoké, Luis Yamil Marcano. A tragédia mindössze pár nappal azután következett be, hogy a fiatal sportoló megtudta, gyermeke fog születni.

A baleset január 7-én este történt Puerto Ricóban, miután a tehetséges versenyző a Honda CRF450 típusú motorkerékpárjával összeütközött egy teherautóval. Jelentések szerint akkora erővel ütköztek, hogy Marcano már a becsapódáskor életét vesztette. A furgon vezetője azonban segítségnyújtás helyett elmenekült a helyszínről, a rendőrök továbbra is keresik.

A The Sun információi szerint a szörnyű balesetben mindössze néhány nappal azután történt, hogy kiderült, Marcano apai örömök elé néz.

A Bloodhorse beszámolója szerint Marcano tavaly január elsején vett részt az első profi versenyén, ahol negyedik helyen végzett, majd a következő két versenyét megnyerte. Márciusban debütált az Egyesült Államokban a Mahoning Valley Race Course-on, szakértők szerint fényes jövő előtt állt, ám fiatal kora ellene így is összesen 52 futamot nyert, és több mint 550 ezer font (240 millió forint) vagyont halmozott fel.

Mindent egy helyen az Eb-ről