A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Élő közvetítés
Cikkünk folyamatosan frissül
A párizsi olimpia negyedik versenynapja magyar szempontból már jóval mozgalmasabb lesz, mint a hétfői csendes hétindító volt. Úszás Milák Kristóffal és Németh Nándorral, cselgáncs, női kézilabda és férfi vízlabda, tartsanak velünk ma is késő estig!

Magyar szempontból mozgalmas lesz a párizsi olimpia negyedik versenynapja. A legfontosabb, hogy végre vízbe ugrik Milák Kristóf, méghozzá fő számában, 200 méter pillangón, és talán választ kapunk egy sor feltett vagy fel nem tett kérdésre is.

 

10:04
2024. július 30.
Vágólapra másolva!

Snoop Dogg bárhol feltűnhet

A következő, 2028-as nyári olimpia házigazdájaként Los Angeles képviseletében egy abszolút autentikus nagykövet, a nyugati parti rap legenda, Snoop Dogg viszi jó hírét a kaliforniai metropolisznak. Vigyázat, mert a jó öreg Snoop bárhol feltűnhet, fáradhatatlanul járja ugyanis az olimpia helyszíneit.

10:00
2024. július 30.
Vágólapra másolva!

Hol lépett be a vízbe a kínai műugró?

Jó lesz majd figyelni augusztus 5-én a női 10 méteres toronyugrás döntőjében a kínai Kvan Hongcsanra, mert képes úgy vízbe érkezni, hogy szinte nyomot sem hagy maga után.

09:26
2024. július 30.
Vágólapra másolva!

Hol vannak a szexi csajok? Mindenhol, de főleg a strandröpi pályán!

Uraim, figyelem! Mutatjuk a tegnapi női strandröplabda-versenyeken készült legjobb képeket. Ide kattintva böngészhető nagyívű galériánk!

09:23
2024. július 30.
Vágólapra másolva!

Bejött a homok a volt NBA-játékosnak

Megnyerte első strandröplabdameccsét a párizsi olimpián Chase Budinger, aki hét szezont töltött az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA). A 36 éves amerikai sportoló Miles Evansszel az oldalán 21-14, 21-11-re legyőzte hétfőn a hazaiak kettősét, ezzel nagy lépést tett afelé, hogy továbbjusson csoportjából a nyolcaddöntőbe.

Chase Budinger (szemben) új otthonra talált a homokban
Fotó: AFP

"Az első NBA-meccsemen borzalmasan játszottam 2009-ben, mindkét triplakísérletem mellé ment, és eladtam két labdát is. Ez most sokkal jobban sikerült, és végre megvalósítottam az álmomat az olimpiai szerepléssel" - mesélte a 198 centis játékos.

Budinger összesen 407 NBA-mérkőzésen lépett pályára a Houston Rockets, a Minnesota Timberwolves, az Indiana Pacers és a Phoenix Suns csapatában, mielőtt 2017-ben úgy döntött, hogy sportágat vált.

09:19
2024. július 30.
Vágólapra másolva!

Már genderbotrányunk is van Párizsban

A NOB a sorozatos botrányok után átvette a rendezést a Nemzetközi Ökölvívó Szövetségtől, így már maga gondoskodhat az újabb botrányokról. Már itt is van belőlük az első.

09:17
2024. július 30.
Vágólapra másolva!

Őrizzük meg a nyugalmunkat!

Ez most a Magyar Triatlon Szövetség és a Párizsba nagy reményekkel elutazó magyar küldöttség jelszava azt követően, hogy elhalasztották a férfiak mai versenyét.

09:14
2024. július 30.
Vágólapra másolva!

Olyan képet mutatunk, hogy eláll a szava

Az olimpián készült, csak éppen nem Párizsban, hanem Tahitin, ahol a szörfversenyeket rendezik. Higgye el, megéri ide kattintani!

07:57
2024. július 30.
Vágólapra másolva!

Ki lepődik meg? Botrány az olimpián!

Sok-sok terelés és mellébeszélés után hétfőn éjjel csak kiderült, hogy kedden, azaz ma nem lesz triatlonverseny a Szajnán. A szervezők és a francia politika görcsös ragaszkodása a távolból valóban festőinek tűnő, de a valóságban pokoli képet festő helyszínhez, végül totális csődöt eredményezett.

07:54
2024. július 30.
Vágólapra másolva!

Még mindig Milák

Az olimpia helyszínén tartózkodó munkatársunk írt egy alapos és kiadós cikket a magyar úszófenoménról, benne az elmúlt egy év rejtélyeivel és megválaszolásra váró kérdéseivel.

Valójában fogalmunk sincs, hogy mire számíthatunk Milák Kristóftól
Fotó: MTI/Derencsényi István

 

07:51
2024. július 30.
Vágólapra másolva!

Jó szurkolást mára is!

Következik a negyedik nap Párizsból, és ide kattintva máris böngészheti a magyar érdekeltségű események programját!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!