A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Az olimpiai faluban elképesztő állapotok várják a sportolókat, többen is panaszkodtak már a körülményekre Párizsban. Legutóbb az ausztrálok teniszezőjét, Daria Saville-t érte kellemetlen meglepetés, ugyanis a szálláshelyén nem volt WC-papír a mellékhelyiségben.

Egyre több sportoló érkezett már meg a párizsi ötkarikás játékok helyszínére, az olimpiai faluban pedig döbbenetes állapotok fogadták őket. A fenntarthatóság jegyében kartonpapírból készült dobozágyak kerültek be a sportolók szobáiba, de a visszajelzések alapján ezek nem a legkényelmesebbek. Az ausztrál olimpiai csapat női párosban induló teniszezői, Ellen Perez és Daria Saville egyedi módon tesztelték le, mit bír ki a dobozágy, utóbbi játékos pedig egy újabb videót osztott meg a közösségi oldalán arról, hogy milyen körülményeket tapasztalt az olimpiai faluban. 

A 30 éves teniszezőt kellemetlen meglepetés érte, ugyanis a szálláshelyén nem talált WC-papírt. 

Nálunk az olimpiai faluban nem igazán van szállodai takarítás, ezért mindenkinek magának kell WC-papírt szereznie" -

írta a posztjában Saville, aki azért igyekezett a humoros oldaláról is megfogni a dolgot.

Az ausztrál játékos a kellemetlenség mellett néhány pozitívumról is beszámolt, ugyanis az egyik helyi szépségszalonban a fodrászat ingyenesen jár a sportolóknak, akik bizonyos szépségápolási termékekhez is költségmentesen juthatnak hozzá.

A 2024-es párizsi olimpia hivatalos nyitóünnepségét pénteken rendezik, a magyar delegáció tagja közül már rengetegen megérkeztek a francia fővárosba.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!