A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Szűk két héttel a labdarúgó-Eb lezárása után érkezik a nyár másik nagy sporteseménye, a 2024. évi párizsi olimpia. Magyarországot 21 sportági szakágban 180 sportoló képviseli, így a 2021-es tokiói játékokhoz képest népesebb magyar csapatért szoríthatunk Párizsban. A Tippmixen és a Tippmixprón külön a magyar versenyzők szereplésére figyelve számos fogadási lehetőség várja a sportfogadókat.

A fogadási kínálat és az oddsok szempontjából is kiemelkedő olimpiára számíthatnak a Tippmix- és Tippmixpro-játékosok. Nem meglepetés, hogy arra is lehet tippelni, a magyar küldöttség hány éremmel és hány aranyéremmel zár, illetve az éremtáblázat melyik pozíciójában végez. 

Az optimista játékosok 4,00-s szorzóval fogadhatják meg, hogy Magyarország legalább 9 aranyat gyűjt, 4,50-es oddsszal pedig arra is tippelhetnek, hogy az éremtáblázaton az első tíz nemzet között végez.

 A kevésbé optimisták 2,70-es oddsért választhatják azt a kimenetelt, hogy nem éri el a magyar érmek száma a 17-et.

A sportok közül a legnépszerűbbnek számítanak a csapatsportágak, e téren pedig Magyarország nem áll rosszul: 

vízilabdában és kézilabdában mindkét csapatunk ott lesz az olimpián – erre legutóbb a 2004-es athéni játékokon volt példa.

 A férfi vízilabdában kilenc aranyéremmel Magyarország a legeredményesebb nemzet, ugyanakkor Varga Zsolt együttese mellett az aranyéremre több nemzet válogatottja pályázik. A Tippmix és a Tippmixpro oddsai alapján Spanyolország lehet a mieink legnagyobb riválisa. 

JANSIK Szilárd
Jansik Szilárd csapatkaptiányként ismét győzelemre vezetné a magyar férfi pólóválogatottat
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Izgalomból mindenesetre már az első napokban sem lesz hiány: kézilabda- és vízilabdacsapataink bemutatkozása mellett többek között az úszó- és a vívóversenyek is megkezdődnek. Az már szombaton kiderül, hogy Szilágyi Áron ismét megvédi-e a címét kard egyéniben – ez a kimenetel 2,90-es oddsért fogadható, így háromszoros olimpiai bajnokunk előzetesen a legesélyesebbnek számít a versenyszám megnyerésére.

A fogadóknak érdemes böngészniük a Szuper odds ajánlatot, ahol olimpiai eseményekre is tippelhetnek kiemelkedő nyereményszorzókkal.

 A fogadáskészítő funkció is bővül új sportágakkal: labdarúgás-, tenisz-, kosárlabda-, jégkorong-, kézilabda-, amerikai foci- és snookeresemények mellett már az olimpián egyaránt érintett röplabda- és asztalitenisz-mérkőzések kapcsán is lehetséges egyetlen meccsre kötéstiltás nélkül fogadni.

BRAGMAYER Zsanett; BICSÁK Bence; TÓTH Tamás; KOVÁCS Zsófia
Bicsák Bencee és a magyar triatlonosok egy bravúros versennyel szép nyereményt hozhatnak a fogadóknak
Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

Az már megszokott, hogy az olimpia idején egyes sportágakra a megszokottnál nagyobb figyelem vetül, a labdarúgó-Eb-t követően tehát újabb speciális időszak vár a sportfogadókra. Ráadásul idén először jelenik meg a Szerencsejáték Zrt. fogadási kínálatában a paralimpia is: a társaság a magyar csapat szereplésére fókuszálva kínál majd fogadási lehetőséget.

Hajrá, magyarok! - zárul a Szerencsejáték Zrt. közleménye.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!