A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Kórházba kellett vinni az olimpiai faluból Levi Jung-Ruivivart, az amerikai és Fülöp-szigeteki állampolgársággal is rendelkező tornászt, aki anafilaxiás sokkot kapott.

A Fülöp-szigeteki színekben induló sportolóval még hétfőn történt az eset, de csak később számolt be erről a közösségi oldalain. Levi Jung-Ruivivar még napokkal ezelőtt kötött ki az olimpiai falu intenzív osztályán, de pontosan nem tudni, hogy mi is történt valójában, mitől tört ki rajta az allergiás reakció.

„Egészen pontosan nem tudom, mi történt. Nem tudom, mi okozhatta, nem ettem semmit azt megelőzően az elmúlt három-négy órában, nem tudom, mi kerülhetett be a szervezetembe, de nagyon rossz volt a helyzet, az egész arcom bedagadt” – mondta az USA Todaynek a korábban amerikai színekben induló versenyző.

Gymnastics DTB Cup Stuttgart
Levi Jung-Ruivivar szeretne versenyezni
Fotó: MARIJAN MURAT / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

A mindössze 18 éves Jung-Ruivivar az Instagramján számolt be arról, hogy esti sétára indult, amikor a semmiből rosszul lett. Később visszatért a szobájába, beszélt a szüleivel, majd az orvosi szobába sietett, de útközben rosszul lett. Jung-Ruivivar szerint tökéletes ellátásban részesült.

„Az izmaim kimerültek, a testem nem az igazi, de mindent megteszek, hogy a versenyemre megfelelő állapotba kerüljek” – írta Jung-Ruivivar, aki a csütörtöki pódiumedzésen már ott volt és a tervek szerint versenyezni is fog, annak ellenére, hogy sokat kivett belőle a kellemetlen eset

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!