A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Jake Paul a YouTube-videói miatt lett híres, több milliárd ember nézte meg az általa készített felvételeket, amelyeknek köszönhetően dollármilliomos lett. A még mindig csak 27 éves influenszer most bejelentette, indulna a Los Angeles-i olimpián, bokszban.

Jake Paul 2020-ban kezdte el profi pályafutását a bokszban, és ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor tényleg kemény edzéssel és kitartással egész szép eredményeket tud már felmutatni. 11 profi mérkőzéséből 10-et megnyert, ebből hetet KO-val vagy TKO-val. Egyetlen veresége Tommy Fury-től van, akinek ismerős lehet a neve, ugyanis a korábbi nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury féltestvére, jelenleg a profik között 10/10 a mérlege.

Visszatérve Jake Paulra, a 27 éves sportember egy műsorban szó szerint azt mondta

Borzasztóan unalmas várni egy újabb amerikai aranyéremre.

Természetesen az amerikai bokszcsapatra gondolt, és ezzel kapcsolatban jelentette ki, hogy ott lesz 2028-ban a számára hazai rendezésű, Los Angeles-i olimpián. Mondjuk azt nem árulta el, hogy fogja magát majd kvalifikálni, illetve arra sem tért ki, ő már tud-e valamit arról, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) 2025-ben miképp dönt majd az ökölvívás olimpiai jövőjéről, mert adott esetben még az is előfordulhat, hogy a boksz nem lesz ott az ötkarikás játékokon 2028-ban.

Jake Paul legközelebb november közepén Mike Tysonnal csap majd össze, eredetileg júliusban bunyóztak volna a felek, de akkor a legendás korábbi nehézsúlyú világbajnoknak egészségügyi problémái adódtak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!