A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A párizsi olimpia záróünnepsége szolidabb volt, mint a botrányos megnyitó, de tartogatott bőven furcsaságokat. Az interneten futótűzként kezdett el terjedni egy videó, amelyen az egyik zenész előadás közben tésztát evett, miközben a társai éppen játszottak.

A párizsi olimpia záróünnepsége bővelkedett a látványos jelenetekben, a show-t Tom Cruise lopta el, a hollywoodi sztárszínész egy kötélen ereszkedett le az aréna tetejéről. A Stade de France Stadionban azonban furcsa események is zajlottak, ezek közé sorolható az a pillanat, amikor a szervezők a hangosbemondóban arra utasították az ünneplő sportolókat, hogy távozzanak a színpadról. Az internetet azonban talán még ennél is jobban felrobbantotta az a felvétel, amelyen az egyik zenész viselkedett nem éppen kulturáltan. 

Az éppen szünetet tartó muzsikus ugyanis a színpadon elkezdett tésztát enni, miközben a mellette álló társai nagy átéléssel játszottak egy darabot.

A nézők nem hagyták szó nélkül a történteket, az interneten záporoztak a gúnyos kommentek a műanyag edényből nyugodtan falatozó zenészről. Íme, néhány a hozzászólásokból:

  • "Nem semmi a fickó, lazán nekiáll tésztát enni a zenekari előadás alatt az olimpia záróünnepségén."
  • "Ez lehet az este fénypontja!"
  • "Remek helyet talált arra, hogy élvezze az előadást. Akcióközelben van."
  • "Legalább együtt él a zenével." 

A nézők egyébként nem a legteljesebb zenei élményt kapták a stadionban, a hírek szerint nehezen hallhatták a zenekarokat, mert az előadásaik közben folyamatosan változtatták a hangerőt.

Ami a következő olimpiát illeti, a záróünnepség végén a stafétát az amerikai himnusz kíséretében ünnepélyesen átadták, ugyanis 2028-ban Los Angeles ad majd otthont a nyári ötkarikás játékoknak.  

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!