Vágólapra másolva!
A magyar államalapítás ünnepén számoltunk be róla, hogy a világ elsőszámú ketrecharc-szervezetének ideiglenes nehézsúlyú bajnoka, Tom Aspinall kemény szavakkal ment neki minden idők egyik legjobbjának, Jon Jonesnak. Nem kellett sokat várni a válaszra.

Az angol bunyós azt nehezményezte, hogy Jones idén ősszel miért egy olyan 42 éves korábbi világelsővel csap össze, aki már három éve nem volt a ketrecben. Szerinte Jones elhízott, kerüli az igazi kihívást, azaz őt. A 37 éves világbajnok, aki a tavaly októberi mellizom szakadásából gyógyul, nem sokat váratott a válaszra, az X-en reagált Aspinall vádjaira:

Úgy néz ki, hogy Tom megmutatja azt a csodálatos brit birkózást. A fókuszom a Stipe-n van, ő valóban az első osztályban birkózott. Minden idők legjobb nehézsúlyú birkózója. Talán Tom egy nap majd megdönti Stipe rekordját, most a GOAT dolgokra koncentrálok."

Izgatottan várjuk a folytatást, a szurkolók biztos nem lennének szomorúak, ha megtörténne a Jones vs. Aspinall összecsapás. Azonban egyelőre a Jon Jones vs. Stipe Miocic bunyó tűnik biztosnak, novemberben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!