Vágólapra másolva!
Tom Aspinall a világ elsőszámú MMA-szervezetének ideiglenes nehézsúlyú bajnoka nehezményezi, hogy nem ő csap össze a regnáló világbajnokkal, Jon Jonesszal.

Jones tavaly októberben szenvedett mellizom-szakadást, azóta a rehabilitációját tölti, és legközelebb valószínűleg novemberben láthatjuk majd újra a ketrecben a korábbi első, Stipe Miocic ellen. Az amerikai-horvát veterán 42 éves, és 2021 tavaszán bunyózott utoljára, akkor maga a fenevad, Francis Ngannou ütötte ki a második menetben.

Jon Jones visszatérését mindenki várja. Fotó: Patrick T. Fallon / AFP

Vajon összejöhet a Jones elleni meccs?

Aspinall azt nehezményezi, hogy miért nem ő csap össze Jonesszal, miért tűnik úgy, mintha őt szándékosan kerülné el a bajnok. A 31 éves angol bunyós elég keményen fogalmazott a riválisa kapcsán:

Tudjuk, hogy Jones túlsúlyos manapság. Egész nap Cheetost meg Doritos-t zabál, csipszes ujjakkal, telóval a kézben várta, hogy Curtis üssön ki engem, hogy nehogy összekerüljön velem. Legyünk őszinték: mióta megvertem Blaydes-t, Jones teljes csendben van, mert nincs az az Isten, hogy megmérkőzik velem. Úgy fogom nyugdíjba juttatni, hogy meg sem mérkőzöm vele."

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!