Vágólapra másolva!
A rettenetes kánikula szinte naponta szedi áldozatait az év utolsó tenisz Grand Slam tornáján. Az argentin Tomás Martín Etcheverry szervezete is majdnem feladta a harcot, de végül egy gyors hányás mindent megoldott. Nem volt szép, de legalább hatékony.

A US Open második fordulójára sem mérséklődött a kánikulai hőség New Yorkban, így nap mint nap akad legalább egy játékos, akinek a szervezete besokall a még este is 30 fok fölötti melegtől. 

A legutóbbi pórul járt játékos, az argentin Tomás Martín Etcheverry, aki honfitársával, Francisco Cerúndolóval került össze a második körben. A két argentin maratoni csatát vívott, amelynek az ötödik szettjében Cerúndolo egy adogatásánál Etcheverry jelezte, hogy még egy kis időre lenne szüksége. Ki is ment megtörölközni, de az nem segített, a hirtelen feltörő hányás viszont igen.

Az alighanem enyhébb hőgutát kapó Etcheverry végül 6:4, 4:6, 6:4, 1:6, 6:3-ra nyert, így továbbjutott a harmadik fordulóba, ahol a 4. helyen kiemelt német Alexander Zverev lesz az ellenfele.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!