Vágólapra másolva!
Rachael Gunn - ismertebb nevén Raygun - a párizsi olimpiai egyik legnagyobb mémje lett, miután a breaktáncosok versenyében 0 pontot sikerült elérnie. Az ausztrál breaktáncos az ötkarikás játékok után először adott interjút, melyben elárulta, hogy az olimpiai szereplése után azt tanácsolták neki, hogy ne menjen fel az internetre.

Raygun azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a párizsi olimpián breaktánc-mozdulatok helyett inkább egy kenguru ugrálását és kígyó csúszását imitálta. A stílusa nem aratott túl nagy sikert a párizsi olimpián, ugyanis az ausztrál breaktáncos a három körmérkőzését 54-0-s arányban veszítette el. A szereplése azonban így is óriási felhajtást generált, ugyanis az ausztrál sportoló pillanatok alatt mémmé vált az interneten.

Az olimpia óta először megszólaló Raygun elárulta, hogy a produkciója után kénytelen volt távol maradni a közösségi médiától, de bevallotta, hogy utólag azért elolvasta a reakciót egy részét. 

Amint befejeztem a köreimet, az Ausztrál Olimpiai Bizottság média kapcsolattartója azt mondta, hogy egy kis vihar készülődik a közösségi médiában, úgyhogy talán jobb lenne, ha nem használnád a közösségi oldalakat”

 – mondta a The Projectnek adott interjújában az ausztrál Rachael Gunn.

Rachael Gunn, Raygun
Rachael Gunn a mémgyárosok kedvence lett az olimpián
Fotó: AFP/Odd Andersen

„Nem gondoltam, hogy ekkora dolog lett volna, aztán megnéztem néhány kommentet, és azt gondoltam, hogy 'ó, ne', majd ez a rossz érzés kezdett eluralkodni rajtam. Azt gondoltam, hogy 'te jó ég, mi történt?” - folytatta a 37 éves breaktáncos, akit még az amerikai talkshow-műsorvezető, Jimmy Fallon is kiparodizált. 

Vegyes érzelmek. Nem tudtam, hogy megöleljem vagy kiabáljak vele, mert óriási platformot adott nekem. Igazából még nem láttam, még nem vagyok olyan helyzetben, hogy megnézzem, de egyszer majd megteszem”

 – mondta Raygun, amikor Jimmy Fallon paródiájáról kérdezték. 

„Még mindig azon vagyok, hogy le tudjam írni, mit érzek ezzel az egésszel kapcsolatban, mert ez olyan, mintha egy nagyon furcsa álom lenne, amit élek, és amiből bármelyik pillanatban felébredhetek” – tette hozzá az ausztrál breaktáncos, aki a nullpontos szereplésre ellenére rengeteget profitált a párizsi szerepléséből, ugyanis az olimpia után egy jól menő influenszer-ügynökséghez szerződött

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!