Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő Hosszú Katinka és Magyarország vezető online élelmiszeráruháza, a Kifli.hu. bejelentette együttműködését, amely kiemelten támogatja az anyaságot és az egészséges életmódot. A kampány középpontjában Hosszú Katinka, mint friss anyuka áll, a világklasszis sportoló a visszavonulásáról és közelgő rövidpályás világbajnokságról is ejtett pár szót.

Magyarország egyik legsikeresebb sportolója, Hosszú Katinka, valamint Magyarország piacvezető online élelmiszeráruháza, a Kifli.hu bejelentette az együttműködését, amely kiemelten fókuszál az anyaság támogatására és az egészséges életmód fontosságára. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az anyasággal kapcsolatos tapasztalatai mellett a visszavonulásáról is beszélt.

Hosszú Katinka egyelőre nem döntött a jövőjéről
Fotó: Rácz Tamás

Az anyaság új kihívás

A kampány során Katinka bemutatja kedvenc Kifli.hu termékeit, különösen a baba- és gyermekbarát élelmiszereket, friss zöldségeket és egészséges nassolnivalókat. Az együttműködés célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

Anyaként most egy új kihívással szembesülök, és az időgazdálkodás még fontosabbá vált. 

A Kifli.hu olyan praktikus megoldásokat kínál, amelyek nemcsak időt spórolnak, de segítenek abban is, hogy én és a családom egészséges, friss alapanyagokhoz jusson. Számomra különösen fontos, hogy a gyerekem is olyan ételeket fogyasszon, amelyek valóban jót tesznek neki" – mondta el Hosszú Katinka. 

Az élelmiszeripari cég elkötelezett amellett, hogy tápláló lehetőségeket kínáljon a magyar háztartások számára, amely tökéletesen illeszkedik Katinka egészséges életmód iránti elhivatottságához, mind elit sportolóként, mind anyaként. Az együttműködés célja, hogy inspirálja és támogassa a családokat abban, hogy egészségesebb ételeket válasszanak, amelyek hosszú távon jótékony hatással lesznek rájuk.

"Nemcsak arról szól, hogy élelmiszert árulunk – hanem arról, hogy a családok, különösen az anyák, hozzáférjenek egészséges, kiváló minőségű alapanyagokhoz, gondoskodva ezáltal szeretteikről. 

Mindig is hittünk abban, hogy az ételek alapvetően befolyásolják az életminőséget, és Katinkával – aki osztozik ebben a szenvedélyben az egészséges életmód iránt – tökéletes partnerre leltünk.

Együtt szeretnénk inspirálni a családokat arra, hogy friss, tápláló ételeket válasszanak, ezáltal rámutatni arra, milyen egyszerű és kifizetődő lehet előtérbe helyezni az egészségüket” – mondta Gabriel Makki, a Kifli.hu ügyvezetője. 

Gabriel Makki, a Kifli.hu ügyvezetője és a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka
Fotó: Rácz Tamás

"Katinka nemcsak a sportolók számára példa, hanem az anyák számára is, akik mindent megtesznek, hogy a legjobbat nyújtsák családjuknak. Katinka és mi is elkötelezettek vagyunk abban, hogy az egészséges étkezés még szélesebb körben hozzáférhetővé váljon" – árulta el Makki. 

A háromszoros olimpiai úszónő azt is elárulta, hogy megosztotta a bevásárlólistáját a Kifli.hu-val, és így alakították ki közösen a termékek listáját. Makki hozzátette, hogy mélyen hisznek abban, hogy segíteni és megkönnyíteni tudják majd a magyar családok dolgát abban, hogy egészségesebb ételekhez jussanak. Hosszú Katinkát többen faggatták, hogy fog-e versenyezni még, esetleg a közelgő rövidpályás vb-n is rajtkőre áll.

Elég kaotikus a naptár, keveset tudok edzeni. Inkább edzegetek

– nyilatkozta sejtelmesen a magyar úszóklasszis, aki szerint anyaként nehezebb fenntartania az egészséges életmódot, mint azt sportolóként tette. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!