Vágólapra másolva!
Conor McGregor már több mint három éve nem lépett be az oktagonba, de bunyó nélkül sem unatkozik, ha nem az edzőteremben van, akkor egy alkoholos ital promóján dolgozik.

Erről posztolt az Instagram-oldalán a 36 éves korábbi két súlycsoportos világbajnok ketrecharcos, akinek a képek alapján sikerült a népszerűsítő hadjáratba az UFC elnökét, Dana White-ot is belevonni.

McGregor korábban kijelentette, hogy egy napon dollármilliárdos lesz a vállalkozásainak köszönhetően, előbb a whiskey üzletágba szállt be, majd értékesítette a tulajdonrészét komoly összegért, most pedig más irányban is terjeszkedik (résztulajdonos lett a pusztakezes bunyók szervezésével foglalkozó BKFC-nek). 

Emellett még elméletileg két mérkőzésre van szerződése a világ vezető MMA-szervezetével, így adja magát a kérdés, vajon ebbéli kötelezettségének mikor fog eleget tenni. Korábban voltak olyan hírek, hogy még 2024 végén láthatjuk a balhés írt az oktagonban, azonban egyre biztosabb, hogy erre legkorábban jövőre, 2025-ben kerülhet sor. Mindenesetre McGregornak még mindig óriási rajongótábora van a világon, így valószínűleg sok millió ember nézné, ha ismét belépne a ketrecbe.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!