Vágólapra másolva!
December 21-én Rijádban másodszor is egymásnak feszül a WBO, WBC, WBA és IBO nehézsúlyú világbajnoka, Oleksandr Usyk és a korábbi WBC világelső Tyson Fury. A két klasszis szerdán Londonban tartotta meg a mérkőzéshez kapcsolódó első hivatalos sajtótájékoztatót, ahol a brit óriás ismét hozta a szokásos formáját.

"Valójában körülbelül négy és fél éve volt legutóbb olyan, amikor nem én voltam egy mérkőzés előtt a favorit. Ez a Wilder elleni 2. meccs volt, amikor én voltam az esélytelenebb. 

Mi jár a fejemben? Egyszerűen csak az, hogy egy fantasztikus meccs elé nézek, ilyen volt az odavágó is. Olekszandr korrekt módon megnyerte azt az összecsapást. Csak arra vágyom, hogy ismét egy nagyszerű meccset vívjak.

 Legutóbb nagyon szoros volt, Usyk egy ponttal nyert. Kicsit jobban kell koncentrálnom, nem kell önelégültnek lennem, és máris teljesíthetem a feladatomat. Semmi drasztikus változás nem kell, hogy történjen. Egy kicsit több koncentráció, ahogy mondtam, és győzni fogok" - jelentette ki magabiztosan Tyson Fury, aki aztán alaposan meglepte Uszikot, ugyanis egy csikipárbajt próbált kezdeményezni. De a Hitman című film bérgyilkosának öltözött ukránnak az arcizma sem rezdült, csak nézett maga elé, mint párttitkár.

A szokatlanul laza "szembesítésbe" belefért még egy poén, ezt viszont már Uszik hozta az aktatáskájába, amiből egy köteg posztert vett elő, majd aláíratta őket Furyval. A dedikálás után kiderült, hogy a képen az az ikonikusnak is mondható jelenet látható, amikor Usyk az első meccsen látványosan megrendített ellenfelét. Fury vette a lapot, amennyire csak a szituáció engedte, poénosra vette a helyzetet, és megjegyezte, hogy olyan, mintha a fotókon Shrek szerepelne, Usyk pedig azzal viccelődött, hogy ma már az eBay-en lehet megvásárolni a plakátokat, írja a Profiboksz.hu szakoldal.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!