Vágólapra másolva!
A UFC történetének egyik legdurvább kiütésével győzte le ellenfelét a francia Fares Ziam, aki brutális térdrúgással küldte padlóra riválisát, majd rendkívül sportszerűtlen módon még két hatalmas ütést mért rá. A 27 éves harcos nemrég bocsánatot kért legyőzöttjétől.

A mosolygós gyilkosnak becézett Fares Ziam brutálisan fejbe térdelte az amerikai Matt Frevolát, aki magatehetetlenül esett össze és mozdulni sem tudott. A francia bunyós ezt követően még két hatalmas ütést zúdított földön fekvő riválisára, majd a sokkoló jelenet láttán rengeteg kritikát kapott a sportszerűtlenségéért.

A Párizsban rendezett UFC-csata után Ziam elnézést kért legyőzött ellenfelétől a durvaságáért. 

Sajnálom Mattet, hogy ezt tettem vele, de nem voltam biztos benne, hogy kiütöttem. Szóval akkor még nem tudtam, hogy már KO-val győztem, ezért ütöttem meg újra és újra" - 

indokolta meg tettének okát a 27 éves francia UFC-harcos.

UFC 263: Adesanya v Vettori 2
Fares Ziam brutális KO-val győzte le Matt Frevolát
Fotó: Getty Images via AFP/2021 Getty Images

Fares Ziam 12 MMA-mérkőzéséből 10-et megnyert, mielőtt öt évvel ezelőtt a UFC-re váltott volna. Azóta nyolc meccséből hat alkalommal szállt ki győztesen a ketrecből. A Frevola elleni összecsapását megelőzően a perui Claudio Puelles volt az ellenfele, aki hétszer is padlóra küldte Ziamot, de a francia végül megosztott pontozással diadalmaskodott.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!