Vágólapra másolva!
Néhány nappal ezelőtt Észak-Koreába akart bejutni a srác, május 27-én már Angliában üldözte a guruló sajtot.

Minden évben óriási tömeg várja Gloucester mellett a Cooper-domb környékén azokat az őrült versenyzőket, akik saját testi épségüket nem kímélve szaladnak le a meredek lejtőn, miközben egy 3-4 kilogrammos guruló sajtot kergetnek. Közel két évszáda tartják meg ezt a mindenképpen szórakoztató, cserébe tényleg veszélyes rendezvényt, ahol nem egyszer eszméletvesztés a jutalma még a végső győztesnek is.

IShowSpeed, a polgárpukkasztásairól híressé és hírhedtté vált amerikai Twitch-streamer és YouTube-influenszer úgy döntött, hogy 2024-ben ő sem marad ki ebből a hatalmas ‘buliból’. A 19 éves amerikai srác felkerekedett, majd elindult Brockworth lakosainak, valamint a kilátogatók legnagyobb örömére az egyre népszerűbb versenyre.

Ez volt az első megmérettetés a sztár számára, aki teljes vehemenciával vetette bele magát a rohamba. Kisebb sérülések sem hátráltatták, hajtotta őt az adrenalin. Darren Jason Watkins Jr. végül nem emelhette magasba a sajtot, de nyilatkozatában kitért arra, hogy újra meg szeretné próbálni, mivel már pontosan tudja, hogyan kell nyerni. IShowSpeed a bukfencek után kórházban kötött ki, azonban csak kisebb sérüléseket szenvedett, így semmi és senki nem állhat az útjába. Érdemes követni, hogy milyen fába vágja legközelebb a fejszéjét, mivel az elmúlt hónapokban tényleg feltűnt minden rendezvényen, ami bevonzotta az operatőröket és fotósokat.

Mindent egy helyen az Eb-ről