Vágólapra másolva!
A világ talán legismertebb influenszere nem lassít, sőt!

Alig néhány napja egy olyan történelmi eseményt élhetett át a tartalomfogyasztó társadalom, ami már ott lógott a levegőben. MrBeastnek, azaz Jimmy Donaldsonnak sikerült megelőznie feliratkozások számában a T-Seriest, így ő lett a YouTube új királya. A 26 éves sztár, filantróp és üzletember egy olyan videóval ünnepelte meg ezt a mérföldkövet, amiben az internetes ‘celebek’ közül több, mint egy tucatnyian szerepelnek. A valaha volt legnagyobb projekt július 13-án élesedik majd a közösségi média oldalain, valamint a ‘Tube-on.

A MrBeast által megosztott forgatási képen olyan alakok szerepelnek, akik már ott hagyták a lenyomatukat a videós-streamer kultúrában. A teljesség igénye nélkül látható az amerikai rekorder mellett Kai CenatLogan Paul, MKBHD, IShowSpeed, Valkyrae Pokimane, Matpat, Lily Pichu, Sketch, Ludwig, Ibai Llanos, MoistCr1tiKal és KSI is. Ennyi hírességet összegyűjteni nem volt egyszerű feladat, de ha valakinek, akkor MrBeastnek a felhívására kevés olyan embert találni, aki ne tenne eleget szinte bármilyen felkérésnek.

A videó tartalmáról egyelőre nem tudni semmit, csak és kizárólag a megjelenési dátumot osztotta meg róla MrBeast. A sztárok ennyire nem voltak titokzatosak, számos elejtett morzsát lehet találni a különböző platformokon, amelyek utalhatnak arra, hogy itt tényleg valami szokatlanról van szó. Kai Cenat dollárkötegeket dugdos a nadrágjába, miközben Ludwig a háttérben poénkodik, sőt a Twitch egyik legismertebb figurája a forgatás után posztolt, amin egy titokzatos szürke bőrönd látható. Egy másik képen MrBeast, KSI és IShowSpeed egy off-road járgányban, illetve mellett tűnnek fel, itt nem látható rajtuk az a kék szerelés, amivel az ötletgazda leleplezte ezt az egész koncepciót.

Egy szó, mint száz, július 13-án egy olyan videó rengeti majd meg a világot, amire talán sosem volt példa. Addig lehet figyelni a különböző szereplők közösségi média oldalait, hátha még kiderül egy-két elejtett információ arról, hogy valójában mit is láthat majd a nagyközönség nagyjából egy hónap múlva.

Mindent egy helyen az Eb-ről