Vágólapra másolva!
Az elmúlt napokban az esportrajongók tekintete Rio de Janeiróra szegeződött.

Az év utolsó IEM eseményét nem máshol, mint a 6,2 millió lakosú brazil városban, Rio De Janeiróban rendezték. A Megváltó Krisztus szobráról, Copacabana strandjáról és Cukorsüveg-hegyéről elhíresült turistaparadicsom ezúttal azokat kényeztette el, akik élnek-halnak a világ legnépszerűbb FPS videójátékáért, a Counter-Strike 2-ért. A 250 000 dollár összdíjazású tornán tizenhat olyan csapat vett részt, akik abszolút az elitbe sorolhatóak a különböző ranglistákon. Az illusztris mezőnyben helyet követelt magának mind a Natus Vincere, mind a MOUZ, az a két szervezet, amely végül a döntőben feszült egymásnak.

A mindent eldöntő Bo5-ös szériában a MOUZ ötösében hatalmas frageket gyűjtött be Torzsás “torzsi” Ádám, aki az AWP-vel bánik igazán jól. Bea “flashie” Viktor más szerepkörben vett részt a tornán, ugyanis ő elemzőként segíti AleksiBéket. 

Az edzői stáb tagjaként korábban majort nyerő szakember ezúttal is ünnepelhetett, ugyanis a NAVI 3-1-es győzelmet aratott, ezzel bezsebelte a 100 000 dollárt, valamint megváltotta a jegyét az IEM Katowice 2025-re. 

Flashie-nek összességében elképesztően jól alakult az idei esztendő, ugyanis az IEM Rio mellett megnyerte márciusban a PGL Major Copenhagen 2024-et, második helyen zárt az IEM Cologne 2024-en, behúzta az ESL Pro League Season 20-at, valamint diadalmaskodott az Esports World Cupon is. A rengeteg siker őt és a csapatot igazolja, a NAVI bombaformában várhatja a következő évet, ahol minden kupán és ligában a legnagyobb favoritok között kell emlegetni őket.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!