A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hazard megsérült, nem játszik a finnek ellen

Denmark Soccer Euro 2020 Denmark - Belgium football UEFA European Football Championship Soccer Euro Cup 2020 Euro 2020 Euro 2021 Horizontal
6575429 17.06.2021 Belgium's Thorgan Hazard and Denmark's Jens Stryger Larsen struggle for the ball during the Euro 2020 group stage soccer match between Denmark and Belgium in Copenhagen, Denmark. Vladimir Pesnya / Sputnik (Photo by Vladimir Pesnya / Sputnik / Sputnik via AFP)
Vágólapra másolva!
Megsérült Thorgan Hazard, az Európa-bajnokság B csoportjában szereplő belga válogatott játékosa, aki így kihgyja csapat Finnország elleni utolsó csoportmérkőzését.
Vágólapra másolva!

A belga játékos az előző fordulóban rendezett, Dánia ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen szenvedett sérülést, és a belga válogatott tájékoztatása szerint nem utazik el a csoportkör utolsó, szentpétervári mérkőzésére, ahol hétfőn este 21 órától Finnország lesz a csapat ellenfele.

Belgium az oroszok és a dánok legyőzésével már biztosan megnyerte a csoportot, míg a három ponttal álló finnek (Dániát győzték le 1-0-ra a nyitó fordulóban) a továbbjutásért lépnek pályára.

A fiatalabb Hazard testvér az előző idényben is küzdött sérüléssel, ahogy a tornán szintén szereplő bátyja, Eden is, így azonban lehet, hogy a Real Madrid klasszisa a kezdő csapatban kaphat helyet a finnek ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!