A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!

Eredményes védekezésre törekszünk

Az olaszok elleni, szombati világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szerda délután másfél órás edzést tartott a tatai edzőtáborban. Elsősorban az eredményes védekezéshez nélkülözhetetlen technikai és taktikai elemek voltak műsoron.

A sérült Lendvai - akinek jobb térdében beszakadt az egyik külső szalag, s csütörtökön visszautazik klubjához, a belga Charleroi-hoz - helyére nem hívott be senkit a keretbe Gellei Imre.

"Mozgékony, sokat futó játékos, nagy szükség lett volna rá, hogy az olaszok ne szoríthassanak be bennünket a saját kapunk elé" - mondta a megbízott szövetségi kapitány.

A középpályás kiesése után a szakvezető még gondolkozik azon, milyen taktikával küldje pályára csapatát. Valószínű, hogy a védelemben ott lesz Kuttor Attila, Juhár Tamás és Sebők Vilmos. Egyébként pedig elsősorban azokra számít Gellei, akik nem ijednek meg a világhírű ellenféltől.

"Figyelem, kik azok, akik remek bizonyítási lehetőségnek tekintik a mérkőzést. Hogy mi lesz, nem tudható, de annyi bizonyos, hogy csak bátor játékkal állhatunk helyt Pármában" - állítja a megbízott szövetségi kapitány.

A válogatott csütörtökön 10.30 órakor, különrepülőgéppel utazik el a világbajnoki selejtező helyszínére.

Korábban:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!