Vágólapra másolva!
Nem jött rosszkor a Haladás S'Oliver csapata számára a rövidke bajnoki szünet, lévén a sok sérült miatt az utolsó két fordulóban már felettébb tartalékosan volt kénytelen pályára lépni.

Az eltérő edzettségi és egészségi állapot miatt Keszei Ferenc három csoportban kénytelen levezetni a tréningeket. Az utánpótlás-válogatottal "fellépő" Takács Tamás kapus és Halmosi Péter kivételével azonban (ilyen-olyan módon) már mindenki edz.

Az említett első csoportban Horváth András, Varga, Juhász és Nagy Gábor kerültek. Ők azok, aki az utolsó két találkozón, az MTK elleni hazai és a zalaegerszegi fellépésen főszerephez jutottak. "Jutalmuk" egész héten erdei futás és konditermi foglalkozások lesznek. Somfalvi, Filipovics, Némethy, Fred és Arnon - azaz a kettes számú alakulat - kisebb-nagyobb sérüléseiket próbálják eltüntetni, segítségükre van a Haladás VSE atlétaedzője, Kivés István.

A Kurucsai, Sipos, Takács Béla, Leandro, Tóth Péter, Suriel, Japa, Preisinger és Nagy László által fémjelzett csoport leginkább meccs-szituációkat gyakorolt és elemzett. A lényeg azonban az, hogy mindezt a pályán miként tudják majd hasznosítani. Ennek tesztelésére kitűnő lehetőségük lesz a zöld-fehéreknek, ugyanis, pénteken este hét órakor a szomszédos Oberwart stadionjában a Bajnokok Ligáját is megjárt Sturm Graz lesz a vasiak ellenfele.

Korábban:

Unger Tamás

Mindent egy helyen az Eb-ről