Vágólapra másolva!
A szerdai bajnoki kör után a 15. fordulóra kerül sor a magyar labdarúgó-bajnokságban. A hat mérkőzés közül ötöt - közte az MTK-ZTE rangadót - szombaton rendeznek, míg a Ferencváros - Matáv-Sopron összecsapásra vasárnap kerül sor.

A 15. forduló rangadóját a Hungária körúton játsszák, ahol a listavezető MTK a második helyen álló Zalaegerszeget fogadja. A hazaiaknál Madar Csaba felépült műtétjét követően, de játszhat Jezdimirovic is. Füzi büntetése lejárt. A vendégek a Győr elleni 4-0-lel melegítettek, náluk csupán Telek játéka kérdéses, az sem sérülés, hanem edzői döntés miatt...

Izgalmas mérkőzés vár a Ferencvárosra, amely a Sopront fogadja. A találkozó főleg edzői szempontból érdekes, hiszen mind Csank János, mind Reszeli Soós István helye bizonytalan a klubnál. Amelyik együttes kikap, tréner nélkül maradhat. A Fradinál Balog és Gera sérült, Lipcsei három sárga lapja eltiltást ér, Hrutka pedig formahanyatlás miatt a kispadon kapott helyet az Újpest ellen is. A vendégeknél felépült az agyrázkódást szenvedett Csiszár is, így csak kellemes "gondjai" vannak Reszeli mesternek.

Az esztendő meglepetéscsapata, a Videoton Szombathelyre látogat, ahonnan eddig még nem sok csapat hozta el a három pontot. A hazaiaknál Flavio Pim szívizomgyulladása még nem jött rendben, a brazil védő hazájában kezelteti magát, míg a Sopron elleni bajnokin korán le kellett cserélni Almir Filipovicot, akinek előzetes diagnózis szerint megrepedt néhány bordája. A vendégeknél mindenki egészséges, Várhidi Péter annak örülhet a legjobban, hogy a megyei rangadón, a Dunaferr ellen végre Terjék is megtalálta góllövő cipőjét.

15. forduló
Október 27., szombat
Győr - Kispest 14.30
Vasas - Újpest (m1) 16.30
DVSC - Dunaferr 17.00
Haladás - Videoton 18.00
MTK - ZTE 18.00
Október 28., vasárnap
FTC - Sopron (Sport1) 18.00

Pincési László

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei

Korábban:

Mindent egy helyen az Eb-ről