Vágólapra másolva!
Edzőt, valamint öt új játékost kíván szerződtetni a Haladás tizenegyedik helyen veszteglő labdarúgócsapata a téli szünetben. Mint azt Sákovits Péter ügyvezető igazgató elmondta, egy középső, valamint két szélső védőt, egy jobb oldali középpályást, valamint egy csatárt kíván vásárolni a zöld-fehér klub a téli pihenő idején.

Az edzőkérdésben eddig csupán tárgyalásokig jutottak a kiszemelt felekkel: "Varga István bejelentkezett nálunk, de hallottam híreket Détári leigazolásáról is, karácsony előtt nem várható végleges döntés ez ügyben. Az MTK elleni mérkőzés előtt azonban tárgyaltunk a kék-fehérekkel arról, hogy Szekér István nálunk kezdhesse meg a felkészülést. Ezenkívül él még a 'brazil vonalunk' is, sőt Selymes Tibor egykori román válogatott védő menedzserével is egyeztettünk, minek alapján a télen lejáró szerződésű labdarúgó először a mi ajánlatunkat fogja meghallgatni."

Sákovits elmondta, hogy több edző meg sem hallgatja a szombathelyi ajánlatot, ugyanis közismert, hogy szűkös büdzséből gazdálkodnak. A Haladás nyár óta a liga hiteléből él, éppen ezért némi felüdülést jelenthet az Alpokalján, hogy a városi önkormányzat 18,5 millió forintot szavazott meg a labdarúgóklub támogatására.

Unger Tamás

Korábban:

Mindent egy helyen az Eb-ről