Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga teremlabdarúgó-bajnokságának csoportmérkőzéseit január folyamán játsszák le három vidéki helyszínen, a döntőre február első hétvégéjén, Dunaújvárosban kerül sor. A Magyar Televízió által végig közvetített bajnokság összdíjazása 25 millió forint. 

Január 12-én Nyíregyházán a vendéglátókon kívül az Újpest, a DVSC és a Békéscsaba, másnap ugyanitt az FTC, a Vasas, a Diósgyőr és a Szolnok mérkőzik. Január 19-én Zalegerszegen a ZTE, a Haladás, a Celldömölk és a Pécs, 20-án az MTK, a Sopron, a Marcali, a Kaposvár meccsel. Január 26-án Dunaújvárosban a Dunaferr, a Győr, a Csepel és a Siófok, másnap a Videoton, a Kispest, a REAC és a Lombard csapatai mérkőznek.

A második alkalommal kiírt terembajnokság döntőjét a csoportgyőztesek játsszák február 2-án Dunaújvárosban. A tavalyi bajnokságnak mintegy 25 ezer nézője volt, a televízión keresztül közel ötmillióan kísérték figyelemmel az eseményt. A díjazás az elmúlt évhez képest harminchárom százalékkal nőtt, bruttó 25 millió forintot oszt szét a Magyar Labdarúgó Liga. A csoportelsők félmillió forinttal lesznek gazdagabbak, a végső győzelem hat és fél millió forintot ér.

A legjobb kapus, mezőnyjátékos és góllövő osztozik a Zsiborás Gáborról, Fodor Imréről, valamint Kocsis Lajosról elnevezett díjakon. Az m1 14 órában közvetít a tornáról. A bajnokság keretén belül "szépség és sport" mottóval lesz Miss Football Hungary-választás is, amelynek győztese félmillió forint értékű karib-tengeri utazáson vehet részt.

Lesz "egymillió forintos rúgás" is, s ezenkívül a Daewoo kilenc darab Matíz típusú gépjárművet ajánlott fel a vetélkedők nyerteseinek. A napijegyek 900, a kétnapos eseményre szóló belépők 1400 forintba kerülnek.

Korábban:

Mindent egy helyen az Eb-ről