A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Lemondott posztjáról John Gregory, az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa menedzsere. "John távozása váratlanul ért bennünket. Nincs mit tennünk, békében válunk el" - nyilatkozta Doug Ellis, a Villa elnöke.

Gregory, az angol válogatott korábbi középpályása négy évet töltött a birminghami csapat élén, Brian Little utódjaként. Sokan úgy vélik, azért mondott le, mert a klubvezetés nem volt hajlandó leszerződtetni az általa kiszemelt játékosokat, elsősorban Muzzy Izzetet a Leicesterből. Gregory két asszisztense, John Deehan és Stuart Gray veszik át ideiglenesen a távozott menedzser helyét.

Gregorynak még 18 hónap volt hátra szerződése kitöltéséig. Úgy hírlik, következő állomáshelye a Derby County csapata lehet.

A Villa kétszer hatodik, egyszer nyolcadik volt Gregory három teljes évadjában, s egyik alkalommal sem tudta kivívni a nemzetközi kupaszereplés jogát. Erősen bírálták, amiért 9,5 millió fontot dobott ki a River Plate csatára, Juan Pablo Angel megvásárlására az elmúlt idény derekán, aztán a kolumbiai labdarúgó képtelen volt alkalmazkodni az angliai viszonyokhoz.

A Villa jelenleg hetedik a Premier League-ben.

Ajánlat:

A Premier League állása

Korábban:

Három jelölt a Derby kispadjára

Ch. Gáll András

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!