Vágólapra másolva!
Izomsérülés miatt három hétig nem léphet pályára Francesco Totti, az AS Roma labdarúgócsapatának támadója. A Bayern München csatárát, Alexander Zicklert vádlifájdalmai miatt megoperálták, felépülése legalább három hónapot vesz igénybe.

Totti múlt szerdán az Anglia-Olaszország (1-2) vb-előkészületi mérkőzésen szenvedett izomsérülést, a szünetben le kellett cserélni. A játékos kijelentette, hogy csak akkor kezdi meg az edzéseket, ha teljesen meggyógyult, mert semmiképpen sem szeretné kockáztatni a részvételét a május 31-én kezdődő világbajnokságon.

Alexander Zickler azonban biztosan kihagyja a vb-t, a német válogatott csatár műtétje után kiderült, hogy legalább három hónapig nem léphet pályára. Az operáció során egy jóindulatú daganatot is eltávolítottak a játékos jobb lábából.

"Az orvos azt mondta, annyira szükség volt már erre a beavatkozásra, mint egy gólra az utolsó percben" - nyilatkozott Zickler. A 27 éves támadónak egy hétig kell viselnie a gipszet, és csak 90 nap után kezdheti el az edzéseket. A műtétre krónikus vádlifájdalmai miatt került sor. Zicklernek a vb-n kívül átigazolási terveiről is le kell mondania. "A nyáron távozni szerettem volna Münchenből, de sérülten senkinek sem kellek."

Ajánlat:

Pires feladta

Fórum:

Foci Fan Klub

Mindent egy helyen az Eb-ről