Vágólapra másolva!
Két rendőr és négy kidobóember volt a Simon Tibort vasárnap hajnalban brutálisan megverő portaszolgálatosok között a budai üzletközpontnál található szórakozóhelyen. Ellenük a vizsgálat megindult, négyen már beismerő vallomást is tettek.

Legfrissebb információnk szerint két rendőr és négy kidobóember - nem a rendőrség alkalmazottja - volt a Simon Tibort brutálisan megverő portaszolgálatosok között a Mammut üzletközpontnál található Caffe Allure szórakozóhelyen. Ellenük a vizsgálat megindult, négyen már beismerő vallomást is tettek.

Eközben a továbbra is kómában lévő Simont a Ferencváros labdarúgócsapata, Lipcsei Péter kapitánnyal az élen, testületileg meglátogatta a János kórházban, miként továbbra is rengeteg barát és természetesen a családtagok rostokolnak az intenzív osztály előtt, hátha kapnak biztató híreket is a sportember állapotát illetően.

Simont vasárnap hajnalban verték össze brutálisan. A Sopron vezetőedzőjén hétfő délelőtt ct-vizsgálatot végeztek a János kórházban, ám ezek után sem tudtak az orvosok biztató fejleményekről beszámolni. Továbbra is kómában van, és az elkövetkező két nap kritikus lesz, hiszen ekkor dől el, hogy túljut-e egyáltalán az életveszélyen, illetve milyen maradandó agykárosodást szenvedett a Ferencváros egykori játékosa.

Bánki József

Korábban:

Nem javul Simon Tibor állapota

Fórum:

Simon életveszélyes állapotban

Mindent egy helyen az Eb-ről