Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A szombati Ferencváros-MTK örökrangadóról ugyan nem sok jót mondhattunk el, rengeteg rossz teljesítményt láthattunk, de illendő megjegyeznünk azt is, hogy az MTK-ból Füzi és Horváth Levente, a Fradiból Balog, Szkukalek és Kapic produkciója átlagon felüli volt, de leginkább Dragóner Attila volt dicsérhető, aki szinte hibátlanul irányította a zöldek védekezését. A válogatottba is meghívott védő elmondta, továbbra is bízik abban, hogy a Ferencváros megvédi bajnoki címét.

- Egyetért azzal, hogy kissé görcsösen, olykor fáradtan mozgott a csapat az MTK ellen?
- Igen, de ennek az az oka, hogy többen sérüléssel és betegséggel bajlódtak a héten. Ettől függetlenül megérdemelten nyertünk, mivel több helyzetünk volt.

- A kékeknek viszont szinte egy sem akadt, ami a védelem és az ön teljesítményét is minősíti.
- Örülök is annak, hogy stabilan védekeztünk, nekem pedig különösen fekszik a test-test elleni küzdelem, amit gyakran szeretik is kikényszeríteni. Jól esik, hogy ilyen sokan jöttek gratulálni a produkciómhoz, s az is feldobott, hogy ismét meghívtak a válogatott keretbe.

- Mostanában milyen hasonlóságot fedez fel a csapat játékában a tavalyi produkcióhoz viszonyítva, amikor hat fordulón keresztül képtelenek voltak nyerni, az eredmények szerencsés alakulás folytán mégis bajnokok lettek?
- Most annyiban derűlátóbb vagyok, hogy nincsenek olyan hullámvölgyeink, mint tavaly. Ezért is bízom abban, hogy sikerül megvédeni a bajnoki címünket. Az elkövetkező három körben, amikor megyünk a Videotonhoz, Újpestre és Zalaegerszegre, eldől, hogy sikerül-e ez. Én az utolsó pillanatig hiszek abban, hogy igen.

Bánki József

Ajánlat:

Korábban:

A Fradi ismét legyőzte az MTK-t

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?

Mindent egy helyen az Eb-ről