Vágólapra másolva!

Megszületett az újabb Beckham-trónörökös

Újabb gyermekkel gyarapodott a Beckham-család, miután kisfiúnak adott életet vasárnap délelőtt az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitányának a felesége, Victoria.

A hírt maga a Manchester United sztárja jelentette be a londoni Portland Kórház előtt várakozó újságíróknak. A Romeónak keresztelt fiúcska 3250 gramm súllyal jött világra, közölte a büszke apa, aki maga is jelen volt a szülésnél.

A Beckham család nemet mondott a Playboynak/szorakozas/20020726abeckham.htmlDavid Beckhamhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=42226

David Beckham "a Földkerekség legszebb gyermekének" nevezte a kis jövevényt, és feleségével együtt "nagyon örül" érkezésének. A mama és a baba jól vannak, a három éves nagyobbik fiú, Brooklyn Joseph is a kórházban volt a szülés idején, s rögtön megcsodálta kistestvérét.

A londoni magánkórháznál újságírók, tévétársaságok hada sereglett össze Nagy-Britannia legismertebb családja új tagjának érkezésekor. Már hetek óta köztudott volt, hogy a várt baba megszületését a család és az orvosok császármetszés elvégzésével szeptember elsejére időzítették, nem utolsó sorban azért, hogy a bajnoki és nemzetközi mérkőzései miatt igen elfoglalt apuka mindenképpen jelen lehessen. A média azt is tudni vélte, hogy a házaspár kislányt vár, és Parisnak hívják majd. Victoria Beckham, alias Posh Spice, a Spice Girls együttes tagja három éve is az előkelő londoni kórházban szülte Brooklynt, aki rossz fekvése miatt szintén császármetszéssel jött a világra.

Mindent egy helyen az Eb-ről