Vágólapra másolva!
Kérdésessé vált Emmanuel Olisadebe játéka a szombati, chorzówi  lengyel-magyar labdarúgó Eb-selejtező mérkőzésen, míg a hétfőn este gyomorpanaszokkal kórházba szállított Dragóner Attila állapota javult, így nincs akadálya a szereplésének.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Lengyel sajtójelentések szerint a nigériai származású, honosított csatár, Emmanuel Olisadebe lágyéksérüléssel bajlódik, emiatt nem léphetett pályára vasárnap klubcsapata, a görög Panathinaikosz bajnoki találkozóján, a Joannina ellen sem. A rendkívül gólerős kitűnőség hiányát nagyon megérezné a lengyel válogatott, mert ő és Zurawski kiválóan "értik" egymást.

Dragóner játszhat

Javult az állapota a hétfőn este gyomorpanaszokkal kórházba szállított Dragóner Attilának, így minden bizonnyal pályára léphet szombaton a magyar labdarúgó-válogatott lengyelországi Európa-bajnoki selejtezőjén.
Az FTC védője kedden délelőtt átesett a még szükséges orvosi vizsgálatokon, s délután valószínűleg csatlakozhat a Tatán készülő kerethez. Gellei Imre szövetségi kapitány szerint Dragóner szerdán már újra edzhet.



A csatár mindenesetre kedden megérkezik a sziléziai Swierklaniecbe, ahol a hazaiak előkészülete zajlik. A Gazeta Wyborcza című napilapnak még Athénból nyilatkozott, és azt mondta, hogy játszani akar, mert reményei szerint szombatig teljesen rendbe jön.

Mindent egy helyen az Eb-ről