A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Angol és spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid vezetői június 23-án, egy nappal a spanyol labdarúgó-bajnokság befejezése után tárgyalnak David Beckham megbízottjaival.

Az újságok úgy tudják, hogy a fővárosi elitklub négynapos gondolkodási időt ad a Manchester Unitedtől minden bizonnyal távozó 28 éves középpályásnak. A sztár nem lesz jelen a megbeszélésen, mert akkor éppen távol-keleti promóciós "turnén" vesz részt. Beckham Japánban, Malajziában és Vietnamban népszerűsíti a futballt s természetesen magát.

Az angol válogatott csapatkapitányának jövője hetek óta az újságok címoldalán szerepel, már az FC Barcelonával - Joan Laporta elnökjelölt révén - és az AC Milannal is hírbe hozták. Sőt, az MU megegyezett a katalán klub vasárnapi választásának esélyesével, de Beckham, legalábbis az érdekeit képviselő ügynökség szerint nem akar vele tárgyalni. A Real Madrid még meg sem egyezett a Manchester Uniteddel, s ez nem is lesz egyszerű. A spanyolok ugyanis bejelentkeztek az angolok első számú átigazolási "célpontjának" számító Ronaldinhóért is, ezzel nagy vihart és megütközést váltottak ki az Old Traffordon. Ráadásul a brazil világbajnok nem zárkózna el a spanyolországi szerződéstől, s barátja, Ronaldo is erre ösztökéli. Sőt, a vb-gólkirály szerint a madridiak akkor járnának igazán jól, ha Beckham és Ronaldinho is hozzájuk kerülne.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!