Vágólapra másolva!

Ki megy ma? - Eto'o, Overmars

A Portsmouth állítólag a Tottenham középpályására, Darren Andertonra vetett szemet. A Borussia Dortmuns argentin védője, Juan Fernández távozni szeretne a klubtól. Az FC Sevilla mindenben megegyezett a Málga uruguayi csatárával, Darío Silvával.

A Marca információi szerint a Mallorca kameruni támadója, Samuel Eto'o ötéves szerződést írt alá a Valenciánál. A Valencia két argentin sztárjának, Pablo Aimarnak és Fabián Ayalának az ügynöke, Gustavo Mascardi szerint a két játékos legszívesebben a Barcelonában folytatná pályafutását.

A Villarreal a Lyon brazil csatárával, Sonny Andersonnal tárgyal. Az Arsenal holland középpályása, Giovanni van Bronckhorst cáfolta, hogy a Celticbe igazolna. Az Internazionale legújabb kiszemeltje a hírek szerint a Barcelona holland szélsője, Marc Overmars.

A Monaco olasz támadója, Marco Simone szívesen igazolna Angliába, és a Middlesbrough, valamint a Bolton be is jelentkezett érte. Az AS Roma a középhátvéd posztjára az Inter kolumbiai játékosát, Iván Córdobát szeretné leigazolni.

A Dortmund cseh játékmestere, Tomás Rosicky 2008-ig meghosszabbította szerződését a Borussiánál. A Real Sociedad megegyezett a dél-koreai Hyundai Ulsannal a válogatott Le Csun Szu szerződtetéséről.

A Chelsea megkezdte a tárgyalásokat a Barcelona holland csatárával, Patrick Kluiverttel. A Serie A-ba frissen feljutott Siena két új játékost is igazolt: az argentin Carlos Andrés Arano a Racing Clubból, a brazil Fernando Menegazzo pedig a Juventudéból érkezett. A Southamptontól elbocsátott támadó, Kevin Davies a Bolton Wanderersnél szerepel próbajátékon.

Mindent egy helyen az Eb-ről